Logo

Asparges med serranoskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver skinke serrano- eller parma (halverede på langs)
1 bdt grønne asparges
8 stk soltørrede tomater i olie
8 skiver stærk chilipølse fx chorizo
 
Anret på fad:
Stærk chilipølse, soltørrede tomater i olie og blancherede asparges med serrano- eller parmaskinke.
Damp aspargesene i kogende letsaltet vand i 3-4 minutter.
Lad dem afkøle og rul skinken omkring.
Anret på fadet med pølse og soltørrede tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her