Logo

Artiskoksalat med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g emmenthaler i tern
200 g kogt letrøget skinke i tern
150 g kogte grønne bønner
½ iceberg hoved fintsnittet
artiskokhjerter i halve -evt. ½ dåse
sorte oliven
1 bdt brøndkarse
Kraft Garlic Light Dressing

Ost og skinke skæres i tern, blandes med den fintsnittede salat, de hele bønner og anrettes på et fad.
Herpå lægges de halve artiskokhjerter, oliven og brøndkarsen.
Sæt Garlic Light dressing på bordet sammen med salaten og sørg for et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her