Logo

Maskeret hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hamburgerryg
8 skiver Emmentaler ost
friske salvieblade
smør
2-3 spsk rasp
friskkværnet peber
1-2 spsk revet ost - gerne Parmesan

Læg hamburgerryggen i kogende vand.
Kog den i 30 min., men vandet må kun lige skælve.
Skær hamburgerryggen i ca. 1 cm tykke ”snydeskiver”, dvs. således, at den stadig hænger sammen i bunden (som en bog).
Anbring osteskiver, drysset med friskkværnet peber, og salvieblade mellem kødskiverne.
Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad.
Smør et tyndt lag smør på overfladen og drys en blanding af rasp og reven ost (gerne parmesan) på.
Gratinér ved 250° C, til det får en gylden farve - ca. 7 min.

Kogte grønsager, fx. broccoli eller ærter og gulerødder vil være godt tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her