Logo

Lollo Rossa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lollo Rossa

 

Den smukke salat smager mildt og krydret.

 

Tips til tilberedning
På grund af bladenes krusede facon er det vigtigt, at man får vasket og ikke mindst tørret bladene godt, ellers bliver dressingen tynd.

 

Bland Lollo Rossa med en af følgende dressinger:

• 2 spsk olie, 1 spsk hvid balsamico eddike, 1 tsk honning, 1 tsk grovkornet Dijon sennep og smag til med salt og peber.

• Rør ½ dl mayonnaise med 1 spsk mælk, 1 tsk eddike, og smag til med sukker, salt og peber.

 

I sæson

April til November

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her