Logo

Shashlik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fondue, Grill

500 g oksefilet
10 skalotteløg
3 tomater
1 stor Grøn Peberfrugt
250 g champignons
salt & Peber

MARINADE:
2 spsk oliverolie
1 fed Knust Hvidløg
1 spsk citronsaft

Skær kødet i terninger og læg dem i marinaden i 1 time. Pil løgene, skær den rensede peberfrugt i brede strimler og rens champignonerne, skær tomaterne i kvarte.
Stik kød og grønsager på stegespid, pensl med marinaden eller ren olivenolie og læg spidne i den forvarmede ovn. Vend dem flere gange så de bliver fint brune på alle sider. Drys lidt salt og peber på efter stegning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her