2 Personer
2 bøffer a 200 g (oksefilet)
200 g kikærter (vandet ud i et døgn)
Lidt revet peberrod
4 spsk olivenolie
Tern af røget spæk
Hakket salvie
Lidt hakket skalotteløg
3 majroer
2 spsk honning
½ dl balsamico
Lidt kalvebouillon
50 g smør
Bagte perleløg
Kog kikærterne i lidt mælk og vand. Purer når de er klar.
Kom dem i en gryde med olie og varm dem op. Tilsæt resten af ingredienserne.
Hold det varmt.
Tag majroerne, fjern top og bund og del dem i fire.
Kom dem i en varm gryde og rist dem gyldne på begge sider.
Tilsæt honning, balsamico og reducere væk. Tilsæt så fonden og glaser ind.
Sving smørret i og hold det varmt.
Ved serveringen kommes perleløg i og vendes rundt.
Steg bøfferne på begge sider og steg bøfferne 3 minutter på hver side.
Lad den trække og skær dem op.
Server med purerede majroer og lidt af glacen til.