Logo

Tomatsauce til pizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jomfru olivenolie
1 fed hvidløg
1 dåse tomatpure
1 dåse hakket tomater eller flåede tomater
oregano
basilikum
salt
peber
vand
 
Hæld noget jomfru olivenolie i en mellem stor gryde så det dækker det
halve af bunden, pres hvidløget i en hvidløgs presser og hæld hvidløget
ned i olien og tænd for fuld blus.
Når hvidløget begynder at simrer skal du hælde tomatpuren i og røre
rundt i det, så skal du fylde tomatpure dåsen med vand og hælde vandet i
gryden når tomatpuren begynder at boble.
Så skal du blende de hakkede/flåede tomater og hele dem i når det
begynder at boble igen (det er en god ide at blende dem før man går i
gang), så skal du skrue ned til lavt blus og hælde krydderierne i ca. 1
spsk oregano, ½ spsk basilikum, ½-1 spsk salt (afhængig af egen
smag), ½-1 spsk peber (afhængig af egen smag), så skal du lægge
grydelåget på og røre rundt i det hvert 10 minut i mindst 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her