Logo

Sauce til vildand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk tomatpure
½ flaske rødvin
2 kviste rosmarin
½ dl balsamico
½ fed hvidløg
½ bdt persille
100 g smør
 
Kog alle ingredienserne til saucen, undtaget smørret.
Saucen koges ned til der er ¾ liter tilbage, sigt den og kog den ned med ½-delen af
smørret.
Smag til med salt og peber og pisk resten af smørret i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her