Logo

Reduceret tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Reduceret tomatsauce

til kød, fjerkræ, fisk og grønt, ¾ liter

 

1 kg modne tomater

2 dl god olivenolie

1 løg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

½ dl tomatpure

1 laurbærblad

1 kvist timian

salt og sukker

 

Dyp tomaterne i kogende vand, så skindet løsnes.

Afkøl dem hurtigt i isvand.

Fjern skind og kerner og hak tomaterne groft.

Varm olivenolien i en gryde.

Tilsæt løg og hvidløg og lad det simre, til løgene er klare.

Tilsæt tomatpure og rist pureen i ca 1 minut.

Tilsæt tomatkød, laurbærblad og timian og lad saucen koge i ca 15 minutter, til tomaterne er møre.

Fjern krydderurterne og blend tomatsaucen glat.

Krydr med salt og evt sukker.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her