Logo

Rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(8 personer)

# Ingredienser

1 fl. rødvin (gerne af en god kvalitet)
3-4 overmodne tomater
1-2 løg
1 grøn peber
1 rød peber
1 bouillonterninger (oksekød)
1-2 dl vand

* Tilberedning

Skær grønsagerne i store tern og svits disse i en tykbundet gryde. 
Kog vandet og hæld dette ved grønsagerne, sammen med bouillonterningen. 
Lad det simre i 10 min. 

Hæld en ½ flaske rødvin ved. 
Læg låg over og lad det stå i et par timer. 

Efter et par timer hældes den resterende rødvin til saucen. 
Når det hele har stået i yderligere en time eller to, sies saucen gennem en sigte.
Grønsagerne pureres ned i saucen. 
Jævn saucen med lidt Maizena og smag til med salt, peber og sukker. 

Servering: Serveres til kalve-, okse- og svinekød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her