Logo

Rød salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g faste modne tomater
1 hvidt salatløg
1-2 fed hvidløg
1 rød chilipeber
2 spsk olivenolie
2-3 spsk limesaft
1-2 spsk friskhakket koriander.
 
Skær tomaterne i både, skær kernerne og den grønne stilkende ud af hver båd, skær dem i strimler og dernæst i små tern.
Pil løg og hvidløg og hak det fint.
Flæk chilipeberne og skrab de hvide kerner ud.
Skær den i bitte små tern.
Bland tomater, løg, hvidløg, og chili med olivenolie og limesaft og smag til
med salt, peber og koriander.
Server salsaen som tilbehør til kød, grove pølser og krydrede farsretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her