Logo

Rød pesto med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En pesto, der er lige god på pizza eller på bruschetta, som grønsagsdip eller i pastasauce. Hvis man vil have en mildere sauce, kan man tilsætte mere olie eller vand afhængigt af hvad den skal bruges til. Til grønsagsdip er det godt at tilsætte cremefraiche eller noget andet med cremet konsistens.
 
10 friske tomater
10 soltørrede tomater i krydderolie
150 g revet parmesan
1 dl ristede pinjekerner eller andre nødder
2 fed hvidløg
½ tsk havsalt
1 dl olivenolie
sort peber efter smag
 
Bland alle ingredienserne og blend dem i blender eller foodproeessor til en passende konsistens.
Smag til og tilsæt evt. flere krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her