Logo

Rød krydret marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk sød paprika (Edelsüss)
1 spsk stodt koriander
¼ tsk garam masala (Indisk blandingskrydderi)
4 draber Tabascosauce (eller mere hvis du tør ?)
3 knuste eller finthakkede fed hvidløg
¼ tsk friskkvarnet sort peber
¼ tsk groft salt
Saften af 1 citron
1 spsk extra jomfru olivenolie
 
Er du til det helt stærke, så justeres det med Tabasco'en.
Men pas på.... Det kan ødelagge både smagsløg og smag i det du griller.
Bland alle ingredienser til en tyk grød og smør det ud over alt på kødet.

Ind i hver eneste kringelkrog, sa smagsstofferne rigtig kan "sætte sig".
Lad kødet trække (marinere) fra 1 til 12 timer, i et lerfad, tildækket i
køleskabet.

Marinaden er særdeles velegnet til fjerkræ og kødfulde
spareribs.

Udbenede, kornfede kyllingeoverlår med skind er bare guf.

Selv ved gennemstegning, er denne del af kyllingen den mest saftige og kødfulde.
Kan også bruges til ovnstegte kød-og fjerkræudskæringer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her