Logo

Karrysauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g smør
2 spsk karrypulver eller karrypasta
2 finthakket løg eller porre
1 skrællet æble i tern
4 spsk hvedemel
4 dl vand
4 dl mælk

Smelt smørret i en gryde. Drys karrypulver i.
(Hvis du bruger karrypasta skal den i senere).
Svits løg og æbler og drys melet over.
Tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører.
(Her kan karrypastaen tilsættes)
Lad saucen koge ved svag varme og smag til med salt og peber.

Tips:
Væsken kan helt eller delvis erstattes med kokosmælk eller yoghurt
naturel. Løg og æble kan udelades eller erstattes af andre grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her