Logo

Hvidvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl fiskefond eller 1 grønsagsbouillonterning opløst i 2 dl vand
½ dl tør hvidvin
3 æggeblommer
250 g klaret smør
et stænk citronsaft
salt
friskkværnet peber

Reducer fiskefonden og hvidvinen til ⅓ eller opløs bouillonterningen i kogende vand.
Tilsæt hvidvinen og reducer til der er 1 dl tilbage.
Anbring gryden over et vandbad og tilsæt æggeblommerne under stadig omrøring, indtil saucen er jævn og cremet.
Tilsæt det klarede smør under stadig omrøring.
Tilsæt salt og peber og smag saucen til med citronsaft.

Tips: Passer godt til fisk og skaldyr

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her