Logo

Grøn eller rød karrypasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tsk spidskommenfrø eller 1 tsk stødt spidskommen
1 spsk korianderfrø eller 1 spsk stødt koriander
1 hel muskatnød eller 2 tsk stødt muskatnød
12 sorte peberkorn eller 1 ½ tsk stødt sort peber
1 blad citrongræs hakket fint.
I stedet kan bruges fintrevet skal fra 1 citron
10-12 grønne eller røde chilifrugter hakket fint
fintrevet skal fra 1 lime
5 fed knust hvidløg
4 finthakkede skalotteløg
1 tsk salt
4 spsk olivenolie
 
Hvis der bruges hele krydderier males de, i en gammel kaffemølle eller
morter.
Hæld krydderierne i en foodprocessor eller blender med de øvrige
ingredienser, og blend til der haves en jævn pasta.
Opbevar pastaen i en tætlukket krukke i optil 1 måned i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her