Logo

Barbecuesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barbecuesauce

Hjemmelavede marinader er meget bedre end de marinader man kan købe, og denne passer rigtig godt til både oksekød, svinekød og kylling

 

Hjemmelavede marinader er meget bedre end de marinader man kan købe, og denne barbecuesauce er ingen undtagelse. Den passer rigtig godt til både oksekød, svinekød og kylling.

 

# Ingredienser:
5 dl ketchup
2 dl brun farin
1 dl honning
1 dl Worcester/engelsk sauce
½ dl æbleeddike
½ dl olie
3 spsk soja
1 spsk dijonsennep
1 spsk paprika
2 fed presset hvidløg

 

* Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser i en gryde.

Opvarm saucen til kogepunktet, mens den røres rundt.

Smag til med salt og peber.

Skal den være stærkere kan du tilsætte lidt tabasco.
Pensl saucen på kødet før og under grilningen og server resten af saucen ved siden af, til at dyppe kødet i.

Den færdige barbecuesauce opbevares på køl i op til 14 dage.

 


 

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her