Hjemmelavede marinader er meget bedre end de marinader man
kan købe, og denne passer rigtig godt til både oksekød, svinekød og kylling
Hjemmelavede marinader er meget bedre end de marinader man
kan købe, og denne barbecuesauce er ingen undtagelse. Den passer rigtig godt
til både oksekød, svinekød og kylling.
# Ingredienser:
5 dl ketchup
2 dl brun farin
1 dl honning
1 dl Worcester/engelsk sauce
½ dl æbleeddike
½ dl olie
3 spsk soja
1 spsk dijonsennep
1 spsk paprika
2 fed presset hvidløg
* Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser i en gryde.
Opvarm saucen til kogepunktet, mens den røres rundt.
Smag til med salt og peber.
Skal den være stærkere kan du tilsætte lidt tabasco.
Pensl
saucen på kødet før og under grilningen og server resten af saucen ved siden af,
til at dyppe kødet i.
Den færdige barbecuesauce opbevares på køl i op til 14 dage.