Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
8 portobellosvampe
1 spsk olie
2 rødbeder, 200 g i renset vægt
100 g feta
½ bundt persille
½ purløg
50 g hasselnødder
1 æg
salt og friskkværnet peber
Guacamole:
2 avocado, modne
1 tomat
½ rød chili frisk
½ bundt persille
1 nip salt
1 lime, saften
Pynt: ½ bundt purløg
* Tilberedning
Guacamole:
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og tag avocadokødet ud med
en ske.
Mos det med en gaffel i en skål.
Skyl tomaten, og skær den i kvarte.
Fjern kernerne, og skær tomaten i fine tern.
Rens chilien, og skær den i fine tern.
Skyl og hak persillen helt fint.
Rør tomat, chili, persille og salt sammen med avocado.
Smag til med limesaft.
Tænd ovnen på 200 °C.
Fjern stokken på hver portobellosvamp; skyl svampene let, og
tør dem med et rent viskestykke. Pensl svampene med olie.
Skræl rødbederne, og riv dem groft.
Riv feta groft, og bland feta med rødbede.
Skyl og nip persillen, og hak den.
Hak purløg.
Hak hasselnødder.
Rør persille, purløg og nødder sammen med rødbedeblandingen.
Tilsæt æg, rør godt og krydr med salt og peber.
Anretning:
Fordel rødbedefarsen på 4 svampe, og læg de sidste 4 svampe
ovenpå som burgerboller.
Bag burgerne i ovnen i ca 15 minutter, til rødbedefarsen er
gylden og sprød i overfladen.
Pynt med purløg, og servér guacamole til.