Logo

Tortilla med lynstegt fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortilla med lynstegt fisk

 

Prøv at fylde lune tortillas med frisk fisk, stegte grønsager og salat.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid. 10 min.

 

#

300 g fiskefilet fx laks

1 løg

1 peberfrugt

1 fed hvidløg

½ chili

grøn salat

2 tomater

1 spsk olie

½ tsk spidskommen

salt og peber

2-4 tortillaer

2 spsk cremefraiche

frisk koriander eller persille

*

 

Pil løget, og snit det fint.

Rens peberfrugten, og snit den fint.

Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint.

Rens chilien for frø og mellemvægge, og snit den fint.

Skyl salat og tomater, og skær tomaterne i både.

Steg løg og peberfrugt bløde på en pande med olie i ca. 5 min.

Tilsæt hvidløg, chili, spidskommen, salt og peber, og tag det af varmen.

Skær fisken i terninger eller strimler, og steg dem lynhurtigt på den varme pande.

Tilsæt løg/peberfrugtblandingen, varm igennem, og anret i varme tortillas med salat, tomat, cremefraiche og koriander eller persille.

 

Tortilla med lynstegt fisk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her