Logo

Tomatgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatgryde

 

En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Vi giver dig den bedste opskrift på gryde med rester fra gårsdagens steg og tomater.

Til 4 personer Tilberedningstid: 15 min.

#

300 g stegt kød fra stegen i går

20 g smør

1 spsk madagascarpeber (grønne peberkorn)

2 ds (a 400 g) flåede tomater

1 kvist frisk basilikum eller 1-2 tsk tørret

1 spsk maizenamel

salt og peber fra kværn

2 dl cremefraiche

*

1. Skær kødet i terninger, der brunes i smørret i en stor gryde.

Kom de grønne pebre i, evt. kan du mose halvdelen med en gaffel.

2. Tilsæt de flåede tomater med væde.

Bring det i kog og lad det snurre i 10 min.

Drys basilikumbladene i eller drys med det tørrede krydderi.

3. Jævn retten med maizenamelet, der er rørt ud i koldt vand. Smag den til.

4. Server retten i gryden.

Læg en stor skefuld cremefraiche på og server resten til i en lille skål.

Server grovbrød eller knækbrød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her