Et stykke med æg og rejer er traditionelt og lækkert - her i moderne udgave
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.
#
4 sandwichboller, fx ciabatta
¾ dl mayonnaise
1 spsk sennep, helst usødet
salt og peber fra kværn
¼ salathoved
4 hårdkogte æg
200 g rejer
1 tsk presset citronsaft
3-4 spsk fløde
fintklippet purløg
*
1. Rist bollerne.
Rør mayonnaisen med sennep og smag til med salt og peber.
Bred det ud over underbollerne i et tyndt lag.
Læg salatblade over.
2. Pil æggene og skær dem i skiver.
Fordel skiverne på salaten.
3. Læg rejer over.
4. Rør resten af mayonnaisen med citronsaft og fløde og
fordel blandingen over æggene.
Drys med purløg og et par blade rød basilikum.
Læg overbollen over og server.