Hvordan mon en tysk karrypølse ville smage, hvis den var en
suppe? Vi giver dig svaret her med en suppe, der smager lidt af røg på den gode
måde. Suppen kan serveres varm eller kold, og hvis du er til det, kan du toppe
med stegt chorizo i tern.
4 Personer. 30 Minutter
# Ingredienser:
5 røde peberfrugter
6 soltørrede tomater
1 dåse flåede tomater
1 grønsagsbouillon terning
3 spsk flødeost
1 spsk rygeost
1 salatløg
frisk estragon
*
Sådan gør du:
1. Sæt ovnen på grill eller 250 °C.
2. Læg peberfrugter på en bradepande.
3. Grill eller bag peberfrugterne, indtil de har sorte
bobler på skindet.
Kig efter 10 minutter.
4. Kom peberfrugter i en plastpose, og afkøl.
Nu er det nemt at trække skindet af.
5. Kom peberfrugt, tomat og bouillon i en blender, og blend
dem cremede.
Juster med kogt eller koldt vand.
6. Rør flødeosten med rygeost og et par spsk vand i en lille
skål.
7. Dryp blandingen over suppen ved servering.
8. Snit løg, og drys dem over sammen med estragon.
Tips: Det er lækkert at servere suppen med et drys sprøde
brødcroutoner