På billedet har "kokken" ikke fulgt opskriften
helt - det behøver du heller ikke ...
Til 4 personer (brug
kun ¼ til 1 person). Tilberedningstid:
10 min. Godt til madpakken
#
4 pølsebrød, grove og gerne med sesam
smør
1 fed hvidløg
1 tsk oregano
½ glas fyldte, grønne oliven
12 skiver mild ost
8-12 skiver spegepølse eller røget skinke
2 store, modne tomater
salatblade
peber fra kværn
*
1. Smør pølsebrødene med smør, der er rørt op med et presset
hvidløgsfed og oregano.
Læg lidt salatblade ovenpå.2. Hak de grønne oliven fint og
fordel dem i pølsebrødene.
3. Skær osteskiverne i trekanter, der fordeles i
pølsebrødene.
Læg dem taglagt, det ser pænest ud.
4. Oven på osten lægges spegepølsen, der foldes en eller to
gange, alt efter størrelse.
5. Øverst lægges skiver af tomat, der drysses med
groftkværnet peber.
6. Læg pølsebrødene sammen og server dem til et krus med
tillavet posesuppe.