Roastbeef kan være andet end bare et halvt stykke mad,
nemlig denne lækre anretning.
Til 4 personer (er du alene så divider med 4) Tilberedningstid: 15 min.
#
1 rundt landbrød
smør
12 skiver roastbeef
½ salatagurk
2 tomater
reven, frisk peberrod
1 blomkålshoved
4 spsk olie
1 spsk eddike
salt og peber fra kværn
2 spsk kapers (fra glas)
salatblade
*
1. Skær landbrødet på tværs i 4 store, runde skiver, der
smøres med smør.
2. Fordel roastbeefen på brødet, drys med peberrod og pynt
med tynde skiver af agurk og tomatbåde.
3. Blomkålen skylles og deles i meget små buketter, som
lægges i en skål.
Pisk en marinade af olie, eddike, salt og peber og kapers.
Hæld den over blomkålen, der skal stå og trække i mindst 10
min., gerne længere.
Arranger blomkålen på tallerkenen.