Lige nu er der
masser af friske, danske squash. Giv dem hovedrollen til aftensmaden i disse
dejlige frikadeller.
Arbejdstid: 30 min. Hviletid:
ca 10 min. Stegetid: ca. 10 min. 10-12 stk eller 4 personer
#
500 g squash
1 porre
1 lille løg
lidt persille
1 dl finvalsede
havregryn
3 spsk kartoffelmel
eller majsstivelse
2 tsk tørret
basilikum
1 æg
salt og friskkværnet
peber
Til stegning: smør
og olie
Tilbehør: fx blandet
grøn salat evt. brød eller kartofler
*
VASK squashen, og
riv den groft.
Rens porren, og snit
den fint.
Pil løget, og hak
det fint eller riv det.
Skyl persillen, og
hak den.
TRYK væden ud af den
revne squash.
Bland den med resten
af ingredienserne til en ensartet fars, og lad den trække 10 min.
STEG de grønne
frikadeller 4-5 min. på hver side på en varm pande med smør og olie.
SERVER dem varme med
fx en blandet grøn salat, brød eller kartofler.