Når du tilbereder dine
zucchini-chips i en airfryer, bliver de sprøde og gyldne, men bedst af alt
behøver du kun at bruge en brøkdel af olien, som du ville bruge til at lave
eller friturestege dem.
15 min forberedelse. 25
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
2 æg
75 g (½ kop) almindeligt hvedemel
60 g (1¼ kop) panko brødkrummer
50 g (⅔ kop)
fintrevet parmesan
2 tsk tørrede krydderurter
½ tsk stødt paprika
4 zucchini (squash/courgette), skåret diagonalt i 7 mm
skiver
Tomatpastasauce, opvarmet, til servering
* Tilberedning
Pisk æggene let i en lav skål. Kom melet i en separat lav
skål.
Kom panko, parmesan, krydderurter og paprika på en stor
tallerken.
Dyp zucchini-skiverne i melet, ryst overskydende af.
Lav en ad gangen, dyp zucchini i æg og derefter panko-blanding,
tryk godt til belægning.
Arranger halvdelen af zucchinien i et enkelt lag i airfryerens
kurv.
Spray med olie og kog ved 200 °C i 5 min.
Vend forsigtigt zucchinien og spray igen med olie.
Kog i yderligere 5 min. Overfør til en tallerken.
Gentag med resterende zucchini.
Kom al zucchinien tilbage i airfryeren og kog i 3 min for at
genopvarme.
Server med den varme pastasauce til at dyppe.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------