Logo

Pasta med mørbrad og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med mørbrad og citron

 

Vi har vendt rucolasalat i retten, men du kan også bruge frisk spinat, grønne ærter, fintsnittede sukkerærter, ærteskud eller vilde urter.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Koge-/stegetid: 10 min.

 

#

300 g afpudset svinemørbrad

salt og peber

1 bundt rucola

1-2 fed hvidløg

½ økologisk citron

250 g frisk pasta

15 g smør

2 spsk olie

¼ tsk røde chiliflager

 

Tilbehør: parmesanost

*

 

Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver, og krydr dem med salt og peber.

 

Skyl rucolasalaten, og slyng den tør.

Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.

Vask citronen, riv skallen i tynde strimler, og pres saften.

 

Sæt en gryde vand over at koge til pastaen, og tilsæt 2 tsk groft salt pr. liter.

 

Brun hurtigt mørbradstykkerne i lidt smør i en varm, dyb pande.

Tag kødet op, og hæld olie på panden.

Sauter hvidløg, citronskal og chiliflager i 1-2 min.

Tilsæt kødet, og tag panden af varmen.

 

Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning.

Dryp af, men gem 1 dl af kogevandet.

 

Vend pastaen sammen med kødet, og varm igennem.

Tilsæt lidt pastavand og vend rucolasalaten i.

Smag til med citronsaft, salt og peber, og anret i varme dybe tallerkener.

 

Server straks med parmesanost til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her