Gammel Estrup gryde med svinemørbrad, cocktailpølser, bacon
og champignoner. Dertil serveres ris og flûte.
8 portioner
#
Ingredienser
2 svinemørbrad
1 pk bacontern
1 pk cocktailpølser
200 g smør
2 store løg
1 bk champignon skåret i skiver
1 brev karry
2 tsk paprika
hvedemel
¾ l piskefløde (eller halv fløde og halv bouillon)
3 fed hvidløg
1 dl ketchup
1 tsk revet muskatnød
Tilbehør:
1 pk bacon i skiver til pynt
kogte løse ris
kokosdrys og flûte
* Tilberedning
Hak løgene i tern.
Svits dem i 100 g smør og tilsæt alle krydderierne.
Når de er færdige tages gryden af blusset.
Svits baconskiver på en pande og sæt til side (til pynt).
Svits bacontern på en pande og sæt til side.
Svits champignonerne og køl dem af.
Skær mørbraderne i skiver og vend dem i mel tilsat paprika, salt og peber.
Steg dem på en pande med meget smør på.
Kom mørbradstykkerne over i gryden og tilsæt de øvrige
ingredienser.
Lad det koge op og sluk for gryden.
Lad det stå i minimum 4 timer og trække under låg.
Tænd igen
Kom ketchup og revet muskatnød i.
Kog det ved svag varme i 1 time
Serveres med ristet bacondrys, ris med kokosdrys og flûte