En velsmagende
hverdagsret, hvor det hele tilberedes i ovnen i et fad. Både grønsager og
kylling krydres med paprika og stærk chili.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid:
30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
1 rødløg
1 rød peberfrugt
400 g rodfrugter
1 bage kartoffel
1 spsk olie
2 tsk sød paprika
½ tsk stødt chili
salt og peber
1 tsk kommen (kan
udelades)
2 hele kyllingelår
eller 4 overlår
2 spsk cremefraiche
persille
*
TÆND ovnen på 225 °C.
PIL rødløget og skær
det i både.
Rens peberfrugten,
og skær den i strimler.
Rens rodfrugterne,
og skær dem i både.
Skræl kartoflen, og
skær den i både.
RØR olie sammen med
paprika, chili og 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber.
VEND grønsager og
kartofler sammen med halvdelen af paprikaolien.
Tilsæt kommen, og
bred dem ud i en bradepande foret med bagepapir.
PENSL
kyllingestykkerne med resten af paprikaolien, og læg dem ovenpå.
Sæt retten i ovnen
ca. 30 min. til grønsagerne er møre og kyllingen er gennemvarm.
SERVER med
cremefraiche og persilleblade eller hakket persille.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin