Logo

Linsesalat med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Linsesalat med karry

 

Denne sunde og mættende salat, kan du servere til et par frikadeller eller et stykke stegt fisk eller kød. Rester er gode i madpakken med et stykke brød til.

Arbejdstid: 25 min. Stege/kogetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 dl Puy-linser (150 g)

1 rødløg

1 fed hvidløg

1 rød peberfrugt

2 gulerødder

1 bundt persille

1 spsk olie

2 tsk karry

salt og peber

2 spsk rosiner

2 spsk valnøddekerner

 

Dressing:

2-3 spsk citronsaft

2 spsk olie

1 tsk sukker

salt og peber

*

 

Skyl linserne og kog dem efter pakkens anvisning.

Pil rødløg og hvidløg og snit dem fint.

Rens peberfrugten og skræl gulerødderne og snit dem fint.

Skyl og hak persillen.

Svits rødløg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt karry.

Vend peberfrugt og gulerødder i og steg under omrøring, til grønsagerne er møre, men stadig har bid.

Smag til med salt og peber og hæld dem i en skål til afkøling.

Pisk dressingen sammen i en stor skål og vend grønsager og afdryppede linser i.

Tilsæt rosiner og grofthakkede valnødder og drys med hakket persille.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her