Denne sunde og
mættende salat, kan du servere til et par frikadeller eller et stykke stegt
fisk eller kød. Rester er gode i madpakken med et stykke brød til.
Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 dl Puy-linser (150
g)
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
1 bundt persille
1 spsk olie
2 tsk karry
salt og peber
2 spsk rosiner
2 spsk
valnøddekerner
Dressing:
2-3 spsk citronsaft
2 spsk olie
1 tsk sukker
salt og peber
*
Skyl linserne og kog
dem efter pakkens anvisning.
Pil rødløg og
hvidløg og snit dem fint.
Rens peberfrugten og
skræl gulerødderne og snit dem fint.
Skyl og hak
persillen.
Svits rødløg og
hvidløg i en gryde med olie og tilsæt karry.
Vend peberfrugt og
gulerødder i og steg under omrøring, til grønsagerne er møre, men stadig har
bid.
Smag til med salt og
peber og hæld dem i en skål til afkøling.
Pisk dressingen
sammen i en stor skål og vend grønsager og afdryppede linser i.
Tilsæt rosiner og
grofthakkede valnødder og drys med hakket persille.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin