Gør desserterne klar
i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag.
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min.
#
1 frisk ananas
Crumble:
100 g koldt smør
100 g hvedemel
75 g sukker
75 g pistacienøddekerner eller hasselnødder
Tilbehør:
evt. flødeskum
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Skræl ananassen, og skær den i mindre stykker.
Læg dem i 4 ovnfaste portionsforme eller i et ovnfastfad i
et jævnt lag.
Smuldr koldt smør med mel, til det ligner revet ost.
Tilsæt sukker og hakkede nødder.
Fordel drysset i et jævnt lag over ananas- stykkerne, og bag
desserterne i ca. 20 min. ved 200 °C.
Server evt. med flødeskum.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin