Prøv at servere
friskdampede grønne asparges med appelsinstykker og en cremet
krydderurtedressing.
Se flere opskrifter med asparges på madABC.dk
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4 min.
#
250 g grønne
asparges
1-2 appelsiner
1 lille rødløg
Dressing:
50 g mayonnaise
3 spsk kærnemælk
1 spsk
hvidvinseddike
1 spsk hakket frisk
estragon
1 spsk hakket
basilikum
salt og peber
*
Knæk den træede ende
af de grønne asparges.
Læg de grønne
asparges i en sauterpande, og damp dem møre i letsaltet, kogende vand i ca. 4
min.
Tag dem op, og lad
dem dryppe af.
Skær skrællen af
appelsinerne, og skær frugtkødet i skiver eller både.
Pil rødløget og hak
det fint.
Anret asparges og
appelsinstykker på to tallerkener.
Pisk dressingen
sammen, hæld den over, og drys med rødløg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin