4 personer. Kogetid i trykkoger: 5 min.
# Ingredienser
½ dl olie
2 skivede løg
2 grønne peberfrugter i store terninger
2 courgetter i skiver eller terninger
1 aubergine på 250 g i terninger
½ kg flåede tomater eller tilsvarende mængde fra dåse
3-4 knuste hvidløgsfed
salt, peber
1 spsk friskhakket basilikum eller 2 tsk tørret
2 tsk frisk rosmarin eller ½ tsk tørret
2 dl halvtør hvidvin
* Tilberedning
Svits løg, peberfrugter, courgetter og aubergine få minutter i olien i trykkogeren.
Kom tomaterne i sammen med hvidløg, krydderier og hvidvin.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad grønsagerne koge i 5 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt hvis De vil have knapt udkogte grønsager eller langsomt, hvis grønsagerne skal være let mosede.
Flutes eller landbrød spises til.