Smør et par gode madder til dagens frokost. Rullepølsemadden
er lige ud af landevejen, og så har vi rørt en lækker karrysalat til
torskerognen.
Hvis du bruger mager rullepølse og fedtfattig kvark eller
fromage frais til salaten, er frokosten også SLANK ca. 300 kcal pr. person.
Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
2 skiver rugbrød
4 salatblade
4 skiver rullepølse
2 skiver sky
2 skiver rødløg
karse (hvis du kan li' det)
150 g kogt torskerogn
3 spsk kvark eller fromage frais
1 tsk karry
½ rødløg
½ æble
salt og peber
*
Anret to halve stykker rugbrød med salatblade, rullepølse,
sky og karse.
Anret torskerogn på to halve skiver rugbrød.
Rør kvark eller fromage frais sammen med karry og tilsæt
finthakket rødløg og æble.
Smag til med salt og peber og anret på torskerognen.