Du kan lave denne nemme ret med optøede, pillede rejer eller
kæmperejer. Hvis kæmperejerne er rå, skal de steges 2-3 min. på hver side til
de bliver lyserøde.
Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
300 g pillede rejer eller kæmperejer
1 frisk chili
1-2 fed hvidløg (fintsnittet)
2 spsk olie
¼ tsk stødt spidskommen
persille (hakket)
salt
Tilbehør: ristet brød og citron
*
Halver chilien og skrab frø og mellemvægge ud.
Skær chilien i tynde strimler.
Svits chili og hvidløg 1-2 min. på en pande med olie.
Tilsæt spidskommen og hæld rejerne på panden.
Steg under omrøring ca. 1 min.
Krydr med salt og drys med persille.
Server straks med ristet brød og citron.