Spinat og feta er en
lækker blanding, som også kan bruges til at indbage i butterdej eller mellem
tortillas med lidt revet ost, så det bliver Quesadillas.
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 12 min. Ikke Fryseegnet 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
400 g frisk spinat
(eller frossen helbladet spinat)
1-2 rødløg
(fintsnittet)
1 fed hvidløg
(fintsnittet)
1 spsk olie
peber
50-75 g fetaost
Tilbehør: evt. brød
eller pasta
*
Steg fintsnittede
rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie ca. 8 min.
Pluk evt. grove
stilke af spinaten og skyl den grundigt i flere hold vand.
Slyng den fri for
vand og vend den i gryden.
Lad det simre under
omrøring, til spinaten falder sammen.
Krydr med peber og
vend fetatern i.
Server som grøn ret
med brød eller kogt pasta til eller som tilbehør til et stykke stegt kød eller
fisk.
Se godt tilbehør her:
kartofler, riseller brød
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin