Server et par skiver god skinke med en lækker kartoffelsalat
med friske grønsager. Har du mulighed for det, så brug friskbælgede ærter.
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
#
150 g kogt skinke i tykke skiver
Salat:
300 g kogte kartofler
1-2 gulerødder
125 g friskbælgede eller frosne ærter
3 spsk
mayonnaise
3 spsk
cremefraiche el.lign
1 tsk dijonsennep
1 tsk citronsaft
1 bundt persille
salt og peber
Tilbehør: brød
*
SKÆR de kogte kartofler i terninger.
Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i små terninger.
Blancher gulerødder og ærter i kogende, letsaltet vand og
hæld dem i et dørslag.
RØR mayonnaise og cremefraiche sammen med sennep og
citronsaft og smag til med salt og peber.
Vend kartofler og grønsager i dressingen.
Skyl og hak persillen og drys den over.
SERVER salaten med kogt skinke og brød.
TIPS: Du skal
begynde med ca. 500 g ærter i bælg for at få 125 g grønne ærter ud af det.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin