Grillet pølse med kartoffel-radise salat og blandede salater.
Lækker menu til varme grillaftener. Her får du opskriften. Servering til 4 personer. 20 min.
# Ingredienser:
4 grillpølser
1 spsk olie
1 kg kartofler
1 bundt radise
1 bundt purløg
2 spsk olie
2 spsk citronsaft
½ tsk sukker
salt og peber
1 pose blandede salater
1 god dressing
*
Sådan gør du:
1. Grill eller steg pølserne.
Ved stegning, i olie, skal det være ved middel-svag varme,
til de er gyldne og gennemstegte.
2. Skrub og kog kartoflerne i letsaltet vand.
3. Gør radiserne i
stand og del dem, på langs, i kvarte.
4. Skær purløg fint og bland det med olie, citron, sukker –
og smag til med salt og peber.
5. Skyl og slyng salaterne tørre.
6. Skær kartoflerne i kvarte og bland de lune kartofler med
radiser.
7. Anret pølserne med radise-kartoffelsalat og salaterne med
en god dressing.
Dryp med purløgs-citron-olien.
Tips: Radiserne, nordens chili, matcher en krydret pølse godt og giver
kartoffelsalaten et skarpt pift.
Energifor./ pers 460 kcal. Protein 2 g. Kulhydrater 11 g. Fedt
5 g. Fedtenergi 47 %