Stegte skrubber er
nemme at tilberede og som regel billigere end deres fætre: rødspætterne. De får
lidt med- og modspil af æbler og karry i denne ret.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Karrystegt skrubbe:
1 porre
2 æbler
75 g bacon i skiver
salt og peber
2-4 små skrubber
50 g hvedemel
2-3 tsk karry
25 g smør/olie
Tilbehør: ris eller
kartofler
*
Sådan laves Karrystegt
skrubbe:
Rens porren og skær
den i tynde ringe på skrå.
Vask eller skræl
æblerne og skær dem i terninger.
Skær baconskiverne i
strimler og svits dem på en pande.
Tilsæt porrer og
æbler og steg under omrøring 5-10 min.
Smag til med salt og
peber.
Vend de rensede
skrubber i mel, som er krydret med karry, salt og peber.
Steg dem på en pande
med smør og/eller olie ca. 5 min på hver side.
Server med
æble/bacon/porre-blandingen med kogte ris eller kartofler til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------ooo OÔO ooo -----------