Hornfisken er en
rigtig forårsbebuder, der smager godt og er nem at tilberede især hvis du beder
din fiskehandler om at filetere den. Han har et helt specielt jern, der hurtigt
og effektivt fjerner de grønne ben.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
1-2 hornfiskefileter
(400 g)
salt og peber
durummel
1 spsk olie/smør
½ blomkål (i meget
små buketter eller grofthakket)
1 spsk kapers
1 dl vand
1 spsk citronsaft
persille (hakket)
Tilbehør: brød eller
kartofler
*
Del
hornfiskefileterne i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.
Vend dem i durummel
og steg dem gyldne og gennemvarme på en pande med olie og smør - ca 4 min på
hver side.
Steg den findelte
blomkål gylden på en pande med smør og tilsæt kapers.
Steg et par min,
tilsæt vand og kog det igennem.
Smag til med
citronsaft, salt og peber og tilsæt hakket persille.
Anret fisk med
blomkål/kapers og giv brød eller kartofler til.
madABC.dk
har mange dejlige fiskeretter se selv her