Logo

Bulgursalat med spinat, ribs og kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bulgursalat med spinat, ribs og kylling


Nyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder.

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Bulgursalat med spinat, ribs og kylling:

125 g grov bulgur

1 tsk fintrevet citronskal (økologisk)

½ tsk salt

2 stk kyllingebryst

peber og karry

½ spsk olie

250 g frisk spinat

1 lille rødløg

100 g friske ribs

 

Dressing:

1 spsk citronsaft

2 spsk olie

1 tsk ahornsirup, muscovadosirup eller honning

salt og peber

*

Sådan laves Bulgursalat med spinat, ribs og kylling:

 

Bland bulgur, fintrevet citronskal, salt og 2½ dl vand i en gryde.

Giv det et opkog, tag gryden af varmen og lad det trække under låg 15 min.

 

Krydr kyllingekødet med salt og peber og lidt karry.

Steg dem på en grillpande eller stegepande smurt med olie 7-8 min. på hver side.

 

Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og læg den i en stor skål.

Vend den lune bulgur i spinaten og tilsæt dressingen.

 

Pil rødløget, halver det og skær det i papirtynde skiver.

Vend rødløg og ribs i salaten og anret på tallerkener med stegt kylling skåret i skiver.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her