Logo

Brøndkarsesuppe med hvidløgscroutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brøndkarsesuppe med hvidløgscroutoner

 

Denne irgrønne suppe smager skønt både varm og kold så lad vejret bestemme.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 løg (fintsnittet)

1 fed hvidløg (finthakket)

15 g smør

1 spsk hvedemel

½ l hønsebouillon

50 g brøndkarse

 

Croutons:

15 g smør

1 fed hvidløg

2 skiver lyst brød

salt og peber

*

 

Sautér løg og hvidløg bløde i smør i ca. 5 min. de skal ikke brune.

Rør melet i løgene, tilsæt bouillon og lad suppen simre 10 min.

 

Tag gryden af varmen, tilsæt brøndkarse og blend suppen jævn.

Varm suppen op, men lad den ikke koge.

 

Lad smør og det pillede hvidløgsfed simre på en pande i 5 min. (det må ikke brune).

Skær skorpen af brødet og skær eller riv det i mindre stykker.

Steg dem gyldne i hvidløgssmørret og drys dem over suppen.

 

Server straks med hvidløgscroutons:

 

TIPS: Du kan erstatte hvidløgscroutonerne med ristet brød. Gnid friskristet brød med et overskåret hvidløgsfed og stænk med olie.

 

Brøndkarsesuppe med hvidløgscroutoner

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her