Logo

Bruschetta med tomat og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta med tomat og skinke


Den helt enkle og meget gamle toskanske opskrift lyder på et par skiver daggammelt brød, lidt hvidløg og olivenolie. I Napoli har man så tilføjet tomater, lidt oregano eller basilikum og salt. Og jeg har så tilføjet lidt god, italiensk skinke.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Ristetid: 3 min.

 

#

2 skiver lyst brød

1 fed hvidløg

½ spsk olivenolie

1-2 tomater

lidt frisk oregano eller basilikum

1 nip havsalt

2 skiver lufttørret skinke

*

Rist eller grill brødet let: Gnid det med et overskåret fed hvidløg, og stænk med olie.

Hak tomaterne med en kniv, bland dem med lidt finthakkede krydderurter og salt, og fordel dem på brødet - de må godt moses lidt ned i brødet.

Top op med skinke, og server straks.

 

TIPS: Du kan også stege skinken sprød - den skal have 1-2 minutter på hver side på en slip-let-pande.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her