Givet par gode hverdagskoteletter et pift med stegte
peberfrugter og paprika.
Arbejdstid: 45 min. Stege/koge tid: 20 min. 4 personer
#
2 røde peberfrugter
4 svinekoteletter
salt og peber
1 tsk paprika
15 g smør eller 1 spsk olie
2 dl bouillon
½ dåse hakkede tomater
Tilbehør:
kogte ris
grønne grønsager fx ærter, bønner eller broccoli
*
STEG de to peberfrugter i ovnen ved 250 °C eller under
grillen, til skindet begynder at boble og få mørke pletter.
Kom dem straks efter i en plastpose og lad dem hvile 5-10
min.
Tag skindet af dem med en lille spids kniv.
Skær frugtkødet i smalle strimler.
DRYS koteletterne med salt, peber og paprika.
Brun dem på begge sider på en varm pande med smør eller
olie.
Tag dem af panden og hæld bouillon og tomater på.
Lad det koge sammen 3-5 min.
LÆG koteletterne i saucen og lad dem simre 1½-2 min.
Tag dem af op og vend peberfrugtstrimlerne i saucen.
Kog det igennem, smag til med paprika, salt og peber og hæld
det over koteletterne.
SERVER med kogte ris og dampede grønsager-efter smag.
TIPS:
Du kan udvide saucen med stegte champignon og runde den af med 1 dl fed
cremefraiche. Prøv også at tilsætte lidt knust hvidløg og kommen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin