Bouillonkartofler
kan sagtens være en skøn ret på en sommerdag, når du bruger nye kartofler,
sommergrønt og krydderurter. Server fx med grillstegte svinekoteletter.
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 20 min. 4 personer
#
4 svinekoteletter
1 spsk olie
salt og peber
Bouillonkartofler:
1 squash
1 kg små kartofler
8 dl grønsagsbouillon
2 nye løg med top
250 g cherrytomater
en håndfuld persille
eller basilikum
1 spsk citronsaft
*
1. Skrub kartoflerne
og skær dem i halve.
Vask squashen og
skær den i skiver.
Kom begge dele i en
gryde, tilsæt bouillon og kog i 15 min.
2. Skær løgene i
skiver og skyl tomaterne.
Læg dem ved
kartoflerne og kog endnu 5 min.
Tilsæt hakkede
krydderurter og smag til med salt, peber og citronsaft.
3. Smør koteletterne
med olie og steg dem ca. 4 min. på hver side på en varm grill eller en
grillpande.
Krydr med salt og
peber.
4. Anret
koteletterne på bouillonkartofler i varme, dybe tallerkener.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin