Logo

Kalkunschnitzler med mandler og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunschnitzler med mandler og citron

 

Schnitzlerne er paneret med hakkede mandler og citronskal, der giver både smag og en sprød indpakning. Du kan bruge samme tilberedning til schnitzler af kalvekød, svinekød eller kyllingebryst.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2-4 kalkunschnitzler (300 g)

50 g mandler eller nødder

1 usprøjtet citron

½ tsk farin

1 spsk hvedemel

1 æggehvide

1-2 spsk olie

salt og peber

Tilbehør: salat og nye kartofler

*

 

Hak mandlerne og bland dem med lidt fintrevet citronskal, farin, mel, sammenpisket æggehvide, salt og peber.

Vend schnitzlerne i blandingen og steg dem på en pande med olie 2-4 min. på hver side efter tykkelse.

 

Skær skrællen og den hvide hinde af citronen og skær den i tynde skiver.

Anret kødet med citronskiver og server fx med grøn salat og nye kartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her