Logo

Zurek fra Letland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g fuldkornshvedemel
250 g gulerod, porre, selleri og persille 
200 g Kielbasa / polsk pølse (se opskrift)
vand, salt, hvedemel, hvidløg merian
 
Rør fuldkornshvedemelet med vand og lad det stå tildækket i 4-5 dage og blive til surdej.
Kog en fond af grønsagerne, si fonden og tilsæt surdejen/væsken (zur) og melet.
Bring i kog og smag til med salt.
Tilsæt pølsen, skåret i små stykker, krydr med hvidløg og merian.
Server med hårdkogte æg skåret i halve.
 
(navnet Zurek kommer af den tilsatte surdej: zur)
Se også: Hvid Borsjtj - Zurek

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her