Logo

Zuppa di crauti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ løg
50 g røget spæk
2 spsk smør
8 dl hønsebouillon
250 g surkål
salt og peber
1 mellemstor kartoffel
150 g lyst brød
150 g cremefraiche 18%
2 spsk finthakket purløg

Løg og røget spæk skæres i fine tern.
Ristet let af i 1 spsk smør.
Tilsæt bouillon og surkål og kog ved svag varme i ca. 30 min.
Smag til med salt og peber.
Kartoflen skrælles og rives direkte ned i suppen på et råkostjern (grov
side).
Rør suppen godt igennem og kog op.
Skær brødet i tern og rist det gyldenbrun i den resterende smør.
Rør cremefraiche op med lidt bouillon og hæld så denne i suppen.
Den må herefter ikke koge.
Ved servering tilsættes brødterninger og finthakket purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her