Logo

Zuppa al vino dolce salina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

100 g sukker
2 dl hvidvin
3 dl Malvasia delle Lipari (italiensk dessertvin)
3 dl hønsebouillon
ca. 1 spsk Maizena
saften af 1 citron
1 nip cayennepeber
salt
200 g piskefløde
2 spsk smør
*

 
Hvidvin og sukker koges ind til det halve og tilsættes herefter 2 dl dessertvin og hønsebouillon.
Koges igennem og jævnes med Maizena.
Koges videre 5-10 min.
Suppen smages til med citronsaft, cayennepeber og en anelse salt.
Fløden og den resterende del dessertvin tilsættes.
Inden servering lægges små klatter smør i suppen, når den er hældt over i tallerkener.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her