¾ kg nakkefilet eller 1 svineskank
300 g bacon
1 kg hvidkål
3 porrer
3 gulerødder
¾ kg kartofler
10 gule sennepskorn
5 peberkorn
2 dl hvidvin eller bouillon
8 små frankfurterpølser
1 bundt persille
Skær hvidkålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange stykker. Del gulerødder og kartofler, hvis de er store.
Læg grønsager, nakkefilet og bacon i en stor gryde sammen med sennepskorn, peberkorn og salt. Hæld hvidvin eller bouillon ved og bring det i kog. Læg låg på gryden og lad det koge 1 - 2 timer ved svag varme, til kød og grønsager er møre. Kog pølserne med de sidste 5-10 minutter.
Skær kødet i skiver og server det med grønsagerne drysset med hakket persille.
Skær hvidkålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange stykker. Del gulerødder og kartofler, hvis de er store.
Læg grønsager, nakkefilet og bacon i en stor gryde sammen med sennepskorn, peberkorn og salt. Hæld hvidvin eller bouillon ved og bring det i kog. Læg låg på gryden og lad det koge 1 - 2 timer ved svag varme, til kød og grønsager er møre. Kog pølserne med de sidste 5-10 minutter.
Skær kødet i skiver og server det med grønsagerne drysset med hakket persille.